У Раді Європи назвали імена кандидатів на посаду генсека

Читать на русском
Комітет міністрів Ради Європи назвав двох кандидатів, які будуть боротися за пост генсека Ради Європи - Марія Пейчинович-Бурич і Дідьє Рейндерс.
Фото РБК-Україна.

Комітет міністрів Ради Європи назвав двох кандидатів, які будуть боротися за пост генсека Ради Європи на виборах 2019 року. Це Марія Пейчинович-Бурич і Дідьє Рейндерс.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив у Twitter представник Ради Європи Даніель Хольтген.

Вибори без вибору. Як це змінити?На виборах президента України найбільше людей готові проголосувати за шоумена Володимира Зеленського – 32,1 відсотка, чинного главу держави Петра Порошенка – 17,1 відсотка та лідерку партії Батьківщина Юлію Тимошенко – 12,5 відсотків.

«Комітет міністрів Ради Європи сьогодні передав в Парламентську асамблею дві кандидатури на пост генерального секретаря, вибори якого відбудуться в червні: Марії Пейчинович-Бурич (Хорватія) і Дідьє Рейндерс (Бельгія)», - написав він.

Нагадаємо, що в червні 2019 року пройдуть вибори на посаду генсека Ради Європи. У Раді Європи опублікували список кандидатів, які претендують на посаду генерального секретаря осередку, посаду генерального секетаря яку зараз займає Турбйорн Ягланд.

Як відомо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

«Слово і Діло» з’ясувало, скільки іноземних спостерігачів було на президентських виборах в Україні за останні 10 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: