У день виборів Україна перейде на літній час

Читать на русском
У день виборів, в неділю, 31 березня, Україна перейде на літній час. О 3 годині ночі стрілки годинника необхідно перевести на 1 годину вперед.
Ілюстративне фото.

У ніч з 30 на 31 березня Україна перейде на літній час.

Як пише «Слово і Діло», перехід відбувається відповідно до постанови Кабміну № 509 від 13 травня 1996 року.

Взаємовідносини України та РФ: що обіцяють кандидати в президенти в передвиборчих програмахВід наміру збудувати бетонну стіну та лінію оборони на кордоні з Росією до нейтралітету у відносинах із північним сусідом обіцяють претенденти на посаду глави держави.

О 3 годині ночі 31 березня стрілки годинника необхідно перевести на 1 годину вперед. Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Раніше «Слово і Діло» підготувало аналіз, наскільки прогнози соціологів збігалися з результатами президентських виборів в Україні.

Крім того у чатбота для виборців можна розпитати про кожного із кандидатів у президенти України, які офіційно зареєструвалися в ЦВК, про повноваження президента, процедуру голосування та корисні посилання щодо виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: