Прикордонникам приходять фейкові SMS про «третій Майдан»

Читать на русском
У Державній прикордонній службі заявили, що американський спецназ або будь-який інший не прибував до України. Все, що було написано в повідомленнях - це фейк.

Українські прикордонники отримують повідомлення від невідомих адресантів із попередженнями про «Майдан 3.0» та спецназівців США, які прилетіли в Україну.

Про це в понеділок, 25 березня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

Топ-10 кандидатів у президенти, яким вибори підуть на користьЛише один із 39 кандидатів стане президентом. Втім, щонайменше 10 політиків із виборчого бюлетеня суттєво покращать свої стартові позиції напередодні парламентської кампанії. Хто вони, знає політолог Олександр Радчук.

За його словами, в повідомленнях йдеться про нібито таємне прибуття до Києва «американського спецназу», що питання «Майдану 3.0» вже вирішене і не має сенсу служити так як «за вас все вже вирішили».

«Наближення президентських виборів як ніде більше відчувається в інформаційному полі. Споглядаючи на ці процеси, можна зробити два висновки: по-перше, що ставка на виборах дуже висока й це - без перебільшення, наша державність. А по-друге, для багатьох кандидатів і їхніх кураторів мета виправдовує засоби. Бо як інакше можна пояснити ту кількість бруду і маніпулятивних технологій, які зараз використовуються на повну потужність? Дуже часто в таких діях вбачаються інтереси третьої сторони», - пише Слободян.

У Державній прикордонній службі заявили, що американський спецназ або будь-який інший не прибував до України. Все, що було написано в повідомленнях - це фейк. Прикордонники в разі отримання таких повідомлень радять звертатися до поліції.

Нагадаємо, прикордонники на період проведення виборів президента України посилять заходи безпеки на адміністративному кордоні з анексоваим Кримом.

Раніше прикордонники розповіли про ситуацію в пунктах пропуску на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: