У голови виборчої дільниці в Харківській області зникла печатка

Читать на русском
Поліцейські з'ясовують всі обставини події та причетних до нього осіб. Триває досудове розслідування.

У голови виборчої дільниці в Харківській області зникла печатка, правоохоронці встановлюють обставини її крадіжки.

Як повідомили в обласній поліції, секретар виборчої дільниці в селі Роздолля заявила, що голова ділянки втратила печатку, пише «Слово і Діло».

Порушення під час виборів: куди, кому та за що скаржитисяМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що МВС не допустить застосування незаконних схем на виборах 2019 року. Про виборчі порушення поговорили з експертами.

«Голова виборчої дільниці пояснила, що в останній раз вона користувалася печаткою 20 березня. 22 березня вона взяла її у секретаря для того, щоб скласти відповідні документи з охорони громадського порядку під час виборів. Уже прибувши до Первомайського відділку поліції, жінка виявила відсутність печатки в своїй сумці. За яких обставин вона зникла, голова пояснити не може», - йдеться в повідомленні.

Слідчий Первомайського відділку поліції вніс відомості про подію в ЄРДР по ч. 1 ч. 357 КК України - викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем або їхнє пошкодження.

Максимальне покарання за злочин передбачає обмеження волі на строк до 3 років. Поліцейські з'ясовують всі обставини події та причетних до нього осіб. Триває досудове розслідування.

Рані президент Петро Порошенко запевнив, що готовий визнати будь-який результат виборів.

Також нагадаємо, дев'ятьом кандидатам у президенти була надана державна охорона.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: