З початку перемир’я на Донбасі загинули п'ятеро бійців ЗСУ

Читать на русском
З 8 березня на Донбасі загинули п'ятеро військових, ще 15 отримали поранення в результаті бойових дій.

З початку «весняного перемир'я», що стартувало 8 березня, загинули п'ятеро військових Операції об'єднаних сил, 15 були поранені.

Про це в п'ятницю, 22 березня, повідомив представник України в тристоронній контактній групі в Мінську Євген Марчук на брифінгу в Києві, пише «Слово і Діло».

Окуповані території Донбасу: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти України в програмі обіцяють повернути окуповані території Донбасу.

«Бойові втрати особового складу Об'єднаних збройних сил за цей період тільки - безповоротні 5, тобто загиблих, і санітарні, то є поранені, 15. Всього 20 осіб. Це всього лише з 8 березня», - сказав Марчук.

За його словами, міномет 120 мм застосовувався 16 разів (випущено 104 міни), міномет 82-го калібру - 25 разів (230 мін).

«Можете собі уявити невелику територію, де відбуваються вибухи 230 мін під час 16 залпів... Це, до речі, в порушення (домовленостей, - ред.). Ці калібри повинні бути відведені далеко-далеко обома сторонами», - наголосив він.

Як повідомлялося, напередодні на Донбасі підірвалася на міні машина військових - один боєць загинув, двоє поранені.

Усього станом на 18 березня за час бойових дій загинули 2955 військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: