Мешканець Дніпра задекларував понад 500 млн доходів – ДФС

Читать на русском
Найбільша кількість осіб, які отримали доходів понад мільйон і вже подали свої декларації, залишається традиційно в Києві - 35% від загальної кількості.

У розпалі кампанії декларування доходів, отриманих у 2018 році, українці подали майже 100 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи та задекларували загальний дохід у сумі 13,5 млрд.

Найбільшу суму доходу - понад 500 млн гривень, задекларував житель Дніпра, передає прес-служба ДФС, пише «Слово і Діло».

Скільки в лютому заробив голова ДФС і його заступникиБільше за всіх заробив заступник голови Фіскальної служби Сергій Білан – 93 тисячі гривень.

Так, доходи в сумі понад 1 млн грн задекларували 1 тис. 120 громадян. За структурою доходів 35% від загальної кількості мільйонерів задекларували доходи від операцій з продажу (обміну) майна, 24% - отримання інших оподатковуваних доходів та 20% - від надання майна в оренду (суборенду).

Найбільша кількість осіб, які отримали доходів понад мільйон і вже подали свої декларації, залишається традиційно в Києві - 35% від загальної кількості (396 осіб), по Харківській і Дніпропетровській областях таких платників 9% (101 і 96 відповідно).

«Найбільшу суму оподатковуваних доходів - понад 500 млн грн - задекларував житель Дніпра за операціями отримання у дар майна від члена сім'ї першого ступеня споріднення», - розповіли в ГФС.

У відомстві підкреслили, що 40% мільйонерів - це жінки у віці від 18 до 78 років. Наймолодша із них задекларувала дохід від успадкування майна. У той же час, наймолодшому українському мільйонерові майже 18 років, а найстаршому - 83 роки.

Раніше в ДФС заявили про рекордні доходи бюджету-2018.

Також нагадаємо, в ДФС розповіли, скільки податків заплатили українці з початку року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: