Порошенко розповів, що військові НАТО приїжджають вчитися в ЗСУ

Читать на русском
Порошенко стверджує, що військовослужбовці з країн, що входять в НАТО, регулярно приїжджають навчатися військовій справі у Збройних сил України.

Президент України Петро Порошенко стверджує, що військовослужбовці з країн, що входять до НАТО, регулярно приїжджають навчатися військовій справі у Збройних сил України.

Як пише «Слово і Діло», про це глава держави заявив у ефірі радіостанції Армія FM.

Призов чи контрактна армія: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти обіцяють перехід від призову до професійної контрактної армії.

За його словами, зараз в армії України є все необхідне, тому військові НАТО приїжджають вчитися в українських колег того, «як давати відсіч агресії, перемагати в гібридній війні, бити, таким чином, ворога».

При цьому Порошенко зазначив, що ще п'ять років тому ЗСУ зустрічали ворога «голими й босими».

Водночас президент визнав, що зброя українського виробництва не користується популярністю ні в країні, ані за кордоном. Також він додав, що до цього дня армія України страждає від алкоголізму, дезертирства і самогубств.

Раніше стало відомо, наскільки укомплектована українська армія.

Також Полторак розповів, як посилилася армія за час воєнного стану.

«Слово і Діло» писало, що Україна минулого року значно покращила свої позиції в міжнародних рейтингах, зокрема стала сильнішою армія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: