Суд залишив екс-директора Укртелефільму під домашнім арештом

Читать на русском
Апеляційний суд столиці залишив чинним запобіжний захід колишньому керівнику Української студії телевізійних фільмів.
Київський апеляційний суд

Суд залишив колишнього генерального директора державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» Віктора Підлісного під цілодобовим домашнім арештом.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги адвоката Підлісного, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, екс-гендиректора Укртелефільму відправили під цілодобовий домашній арешт. Йому повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Не погоджуючись із запобіжним заходом, адвокат Підлісного подав апеляційну скаргу. В обґрунтування поданої апеляційної скарги захисник вказав, що оголошена його клієнту підозра у вчиненні інкримінованих злочинів є необґрунтованою, а тому відсутні підстави для обрання будь-якого запобіжного заходу.

Однак вивчивши його доводи, судді відмовили в задоволенні скарги.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру трьом особам, у тому числі Підлісному. За версією слідства, Укртелефільм передав ТОВ «Лодокс» майнові права на 24 квартири загальною площею 2704 кв. м, 7 нежитлових приміщень і 36 паркомісць у Києві лише за 14,5 млн грн. Втім, за інформацією від бухгалтерії Укртелефільму, вказані майнові права на квартири і 7 нежитлових приміщень оцінені в майже 42,5 млн грн, і це без 36 паркомісць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: