Суд арештував вилучені в справі Укртелефільму документи

Читать на русском
Столичний райсуд арештував документи, які вилучили у справі нанесення збитків держпідприємству в офісі приватної компанії.

Суд наклав арешт на документи, які були вилучені детективами Національного антикорупційного бюро в приватній оціночній компанії у справі державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм».

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін за результатами розгляду клопотання НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, детективи в офісі фірми ТОВ «Б-Т-І» вилучили наступні документи: проекти технічних паспортів на квартири та нежитлові приміщення (які відчужили в Укртелефільмі) на замовлення ТОВ «Лодокс» і «Бартіон Груп»; жорсткі диски і мобільні телефони. Вказаний обшук провели на підставі ухвалу суду і з метою досягнення завдань кримінального провадження, встановлення та дослідження усіх обставин, що підлягають доказуванню.

Вивчивши клопотання, суддя Сенін його задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру колишньому генеральному директору «Укртелефільму» Віктору Підлісному, чинному керівникові фірми «Лодокс» Олександрі Гудзь (організатор) і колишньому директору цієї компанії Василю Заверховському. Пізніше, суд обрав запобіжний захід Підлісному. Також суд заарештував гроші організатора схеми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: