У Києві підпалили ще один магазин Roshen

Читать на русском
У Києві в районі Дарницької площі підпалили ще один магазин Roshen.  Жертв нема. Продавці самі загасили вогонь.

У Києві в районі Дарницької площі підпалили ще один магазин Roshen.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні в Facebook управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Долар по 10 і продаж Roshen: скільки обіцянок із передвиборчої риторики виконав ПорошенкоДо президентських виборів в Україні залишився рік і Слово і Діло починає підбивати підсумки виконання обіцянок. Розбираємося, що зі своєї передвиборчої риторики виконав президент Петро Порошенко.

Повідомляється, що пожежа в магазині на проспекті Гагаріна,3 сталася ввечері 20 березня. За даними рятувальників, пожежу загасили працівники магазину до прибуття пожежного підрозділу. Від вогню ніхто не постраждав.

«За словами очевидців, невідомі кинули у вітрину ємність з горючою речовиною», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку тижня невідомий підпалив магазин Roshen на Хрещатику. Пізніше поліція повідомила про затримання підозрюваного.

Це була друга подібна пожежа за добу після того, як увечері 17 березня підпалили магазин біля станції метро «Героїв Дніпра». Вогонь не завдав сильної шкоди, пошкодивши тільки утеплювач на фасаді.

Відзначимо, компанія Roshen фактично належить чинному президенту Петру Порошенку через Rothschild Trust. На початку лютого він задекларував понад 1 млрд гривень, а основну суму доходу склали дивіденди від Rothschild.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: