У Лисичанську виявили схованку з боєприпасами

Читать на русском
У Луганській області правоохоронці виявили схованку з боєприпасами. Вилучили 334 одиниці стрілецьких боєприпасів для автомата і снайперської гвинтівки.

У Лисичанську правоохоронці виявили схованку з боєприпасами.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил в Facebook.

В Україні посилили охорону складів боєприпасівОхорона потенційно небезпечних об'єктів зберігання боєприпасів і пального посилена через майбутні вибори.

Співробітники оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ та Лисичанського відділу Нацполіції України провели обшук за місцем попереднього проживання бойовика з формування «6 окремого козацького полку імені Платова». Дане формування є фігурантом кримінальної справи за вчинення злочину, передбаченого ст. 260 «Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань», і досі перебуває у розшуку.

«В ході огляду підсобного приміщення, розташованого на одному з приватних дворів Лисичанська, правоохоронці виявили та вилучили 334 одиниці стрілецьких боєприпасів для автомата і снайперської гвинтівки, 3 бойові гранати і купу саморобних агітаційних листівок проросійських найманців», - говориться в повідомленні.

Всі знайдені боєприпаси могли призначатися для вчинення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами бойовиків. Вони були вилучені представниками Національної поліції. Тривають слідчі дії щодо з'ясування обставин правопорушення та встановлення причетних осіб.

Нагадаємо, на полігонах поблизу Мирного й Круглика на окупованій території Луганської області на початку березня зафіксували 44 танки та іншу техніку.

Також силовики посилили охорону кордонів за два тижні до виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: