У Києві затримали групу торговців зброєю та боєприпасами

Читать на русском
Затримані сповіщені про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Прокуратура міста Києва спільно зі слідчим управлінням столичного управління Нацполіції за результатами проведення декількох етапів оперативних розробок затримала групу із чотирьох осіб за підозрою в незаконному збуті зброї, вибухових речовин, пристроїв та боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, пише «Слово і Діло».

За результатами проведення одночасних обшуків за місцем проживання затриманих на території Київської області та в транспортних засобах вилучено предмети, схожі на пістолети ТТ, пістолети Сarrera, гвинтівки Мосіна та запчастини до них, вибухову пластичну речовину. Також вилучено гранати Ф-1 і РГД-5 із запалом, корпус міни МОН-50, тротилову шашку з електродетонатором, близько півтисячі боєприпасів до різних видів зброї, мобільні телефони, сім-карти, а також грошові кошти.

Затримані сповіщені про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді утримання під вартою. Канали надходження зброї та боєприпасів встановлюються.

Раніше в Києві правоохоронці затримали групу із 5 осіб, які здійснювали незаконний виготовлення та збут прекурсорів в особливо великих розмірах із метою їхньго подальшого використання для виготовлення психотропних речовин.

Також відзначимо, в Хмельницькій області затримали групу наркоторговців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: