Аваков прокоментував скандал із Ляшком у Кабміні

Читать на русском
Голова МВС Арсен Аваков пропонує проводити засідання Кабміну в закритому режимі на час проведення передвиборчої кампанії.

Голова МВС Арсен Аваков пропонує проводити засідання Кабміну в закритому режимі на час проведення передвиборчої кампанії.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав після спроби лідера Радикальної партії Олега Ляшка зірвати засідання в середу, 20 березня.

«Я пропоную на період виборчих перегонів робити засідання уряду закритими, щоб ми могли працювати, а не використовувати роботу уряду для агітації», – сказав міністр.

Своєю чергою прем'єр-міністр Володимир Гройсман допустив, що засідання можна робити закритими, якщо приходитимуть групи депутатів.

Також Гройсман запропонував проводити «десятихвилинку слави» для депутатів.

«Давайте зробимо в регламенті роботи уряду десятихвилинку ... «хвилину слави». Я ставатиму поруч із кандидатом, він лаятиме владу, потім ми тиснутимемо руки», – додав Гройсман.

Як повідомлялося, Ляшко з усіма депутатами фракції Радикальної партії увірвався на засідання Кабміну після того, як уряд вирішив продовжити контракт із керівництвом «Нафтогазу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: