Вибори-2019: Рятувальники ДСНС продовжують перевірку дільниць

Читать на русском
Зазначається, що рятувальники звертають увагу на стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання.

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій продовжують активно перевіряти стан приміщень та будівель, які планують використовувати у якості виборчих дільниць.

Про це повідомляється на сайті ДСНС.

Інспектори ДСНС перевіряють готовність таких об'єктів до процесу волевиявлення громадян і за результатами перевірок надають керівникам об'єктів рекомендації по усуненню виявлення протипожежних недоліків.

Зазначається, що рятувальники звертають увагу на стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання та наявність первинних засобів пожежогасіння, відповідної документації.

«Цього тижня такі відпрацювання відбулися у селах Орловець, Цвітково та Калинівка Городищеньского районі Черкаської області, у місті Чорноморськ Одеської області, у Сєвєродонецьку Луганської області, у населених пунктах Волинської області, тощо», - йдеться у повідомленні.

Додамо, 29 грудня 2018 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що МВС не допустить застосування незаконних схем на виборах 2019 року.

Відзначимо, в кінці лютого сервер ЦВК був підданий потужній атаці, яка була успішно відбита.

Також президент Петро Порошенко повідомив, що 24 і 25 лютого ЦВК піддалася DDoS-атакам з боку Росії.

Нагадаємо, вибори президента в Україні призначені на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року.

Ознайомитися з обіцянками всіх зареєстрованих раніше кандидатів і їх деклараціями можна на сайті «Слово і Діло» в розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: