НАТО змінило головнокомандувача Об'єднаних сил у Європі

Читать на русском
Після завершення необхідних процедур він вступить на посаду після церемонії зміни командування у Монсі в Бельгії навесні цього року.

Північноатлантичний альянс оголосив про призначення генерала ВВС США Тода Волтерса на посаду Верховного головнокомандувача Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі.

Про це йдеться в офіційній заяві, розміщеній на сайті Альянсу, передає Слово і Діло.

«Північноатлантична рада схвалила призначення генерала Тода Д. Волтерса, ВПС США, на посаду Верховного головнокомандувача союзників у Європі», - йдеться в повідомленні.

Україна в НАТО та ЄС: що обіцяють кандидати в президентиБільшість кандидатів у президенти обіцяє зберегти курс України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Але є й такі, хто за нейтралітет і позаблоковість.

У НАТО повідомили, що генерал Волтерс наразі виконує обов'язки командира Повітряного командування Альянсу, начальника головного штабу ВПС США в Європі і в Африці, а також очолює центр передового досвіду застосування повітряної міці НАТО.

Після завершення необхідних процедур він вступить на посаду після церемонії зміни командування у Монсі в Бельгії навесні цього року.

Генерал Волтерс змінить на посаді генерала армії США Кертіса Скапаротті.

Нагадаємо, Скапаротті заявив, що США передасть Україні ще два катери класу Island.

Крім того, в НАТО заявили, що Росія знищує світовий порядок.

Раніше ми писали, що обіцяють кандидати в президенти щодо євроінтеграції України в НАТО і ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: