У Венесуелі відновили роботу електромереж

Читать на русском
У Венесуелі повідомили про повне відновлення роботи електромереж майже на всій території країни.  Інцидент з відключеннями вже назвали актами саботажу.

Міністр зв'язку та інформації Венесуели Хорхе Родрігес повідомив про повне відновлення роботи електромереж майже на всій території країни.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє El Pitazo.

Блекаут у Венесуелі зачепив БразиліюУ бразильському штаті Рорайма довелося активувати п'ять теплових електростанцій. Дизпаливо підвозять на автоцистернах.

Як сказав Родрігес в ефірі державного телебачення, енергосистема працює з перебоями тільки в деяких секторах муніципалітетів Барута і Ель-Атиля, де був зафіксований вибух електричних підстанцій. Цей інцидент вже назвали актами саботажу.

«Служба була відновлена в більш ніж 70% з цих областей, але є все ще залишок, який, як ми сподіваємося, буде вирішений в найближчі кілька годин», - сказав міністр.

Відзначимо, блекаут в Венесуелі тривав з 7 березня 2019 - тоді без енергопостачання залишилися жителі 21 з 23 штатів країни.

Нагадаємо, раніше внаслідок відключення електрики парламент Венесуели ухвалив рішення про введення в країні надзвичайного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: