Голову Закарпатського облавтодору підозрюють у великих розкраданнях

Читать на русском
Директор Закарпатського облавтодору та посадові особи товариства, ймовірно, заволоділи бюджетними коштами в сумі майже 1,9 млн грн.

Правоохоронці Закарпатської області підозрюють керівництво облавтодору регіону в крадіжці на ремонті доріг близько 1,9 млн гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 14 березня, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що поліцейські викрили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг області.

Як зазначає Управління захисту економіки в Закарпатській області, оперативники зібрали докази причетності посадових осіб ДП Закарпатський облавтодор до організації протиправної діяльності.

«Досудовим розслідуванням було встановлено, що директор держпідприємства і посадові особи комерційної структури розробили схему з заволодіння коштами, призначеними на будівництво і ремонт доріг. Для проведення ремонтно-будівельних робіт облавтодор купував у комерційної структури бітум. Тільки вартість продукції була значно вищою за ринкову. Крім того, дана комерційна структура має ознаки фіктивності», - йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронці встановили, що директор ДП Закарпатський облавтодор і посадові особи товариства «заволоділи бюджетними коштами в сумі майже 1,9 мільйонів гривень».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

«Сьогодні, 14 березня, за погодженням Генеральної прокуратури, директору облавтодору було повідомлено про підозру. Проводяться подальші процесуальні заходи щодо притягнення до відповідальності причетних до злочину осіб», - резюмували в поліції.

Раніше в Запорізькій області затримали на хабарі в 260 тисяч гривень співробітника обласного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій.

Також повідомлялося, що в Києві затримали на хабарі в $8 тисяч заступника голови Держагентства водних ресурсів. Чиновник вимагав гроші за здійснення біологічної меліорації водоймища.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: