Гройсман доручив доопрацювати проект розвитку міської електрички в Києві

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Київській державній міській адміністрації спільно із АТ Укрзалізниця опрацювати проект розвитку міської електрички в столиці.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Київській державній міській адміністрації спільно із АТ «Укрзалізниця» доопрацювати проект розвитку міської електрички в столиці.

Про це він заявив на засіданні Кабміну в середу, 13 березня, передає «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє відкрити три нові станції міської електричкиСказано 10 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Я вважаю, що питання міської електрички - дуже правильний проект, реалізований уже давно в європейських містах. «Укрзалізниця» дійсно готова до його реалізації, але самостійно цього зробити не зможе. Тому я просив би Віталія Володимировича (Кличка – ред.) спільно з «Укрзалізницею» та Міністерством інфраструктури відпрацювати це питання, щоб забезпечити високий рівень мобільності жителів Києва та гостей міста, всіх, хто в ньому працює», - заявив Гройсман.

У свою чергу міністр інфраструктури Володимир Омелян підкреслив важливість для міста і «Укрзалізниці» знайти достатню кількість фінансування для розвитку проекту міської електрички.

Нагадаємо, в Києві з 9 грудня 2018 року міська електричка курсує за новим розкладом. У КМДА зазначили, що зміни до розкладу внесли з метою поліпшення якості послуг.

Також відзначимо, що в київському транспорті запрацював електронний квиток.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: