Палата представників США схвалила заборону на визнання Криму російським

Читать на русском
Палата представників Конгресу США схвалила заборону на визнання окупованого Криму російським.

Палата представників Конгресу США схвалила заборону на визнання окупованого Криму російським.

За відповідний документ проголосували 427 конгресменів, повідомляє РБК-Україна з посиланням на посольство США в Україні.

Повідомляється, що Палата представників Конгресу США схвалила проект закону, який визнає політикою США невизнання суверенітету Російської Федерації над Кримом, його повітряним простором або територіальними водами.

Крім того, документ містить заборону федеральним департаментам і агенціям США здійснювати будь-які дії або надавати будь-яку підтримку, яка може трактуватися як така, що суперечить згаданій політиці США.

Нагадаємо, раніше голова Комітету у закордонних справах Палати представників Конгресу США Еліот Енгель, виступаючи на підтримку законопроекту про політику США щодо невизнання незаконної спроби анексії Росією Криму, наголосив, що вважає необхідним досягнення цієї мети, а даний документ є чітким сигналом підтримки партнерами США України.

7 березня Комітет у закордонних справах Палати представників Конгресу США затвердив і рекомендував до схвалення повним складом Нижньої Палати американського парламенту проект закону, який визначає політикою США невизнання суверенітету РФ над Кримом, його повітряним простором або територіальними водами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: