Зведення штабу ООС 13 березня: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
Незаконні збройні формування за минулу добу тричі обстріляли позиції Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Незаконні збройні формування за минулу добу тричі обстріляли позиції Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил вранці в середу, 13 березня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 березняСитуація на сході країни на 12 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«12 березня російські окупаційні війська три рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, тричі застосувавши при цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями... Втрат серед наших захисників немає», - йдеться в повідомленні штабу ООС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» позиції українських військ були обстріляні два рази: з мінометів калібрів 120 і 82-мм - в районі Павлопіля; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - біля Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції ООС із мінометів калібру 82-мм поблизу Кримського.

За даними української розвідки, 12 березня двох бойовиків було ліквідовано і четверо поранені.

«З початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано», - підкреслили в штабі ООС.

Нагадаємо, згідно із даними ООН, за минулий рік на Донбасі загинули 55 мирних жителів.

Також відзначимо, на Донбасі бойовик «ЛНР» здався українським військовим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: