Суд у Росії продовжив арешт фабрики Roshen

Читать на русском
Російська влада дозволяє фабриці Roshen експлуатувати арештоване майно, але забороняє продавати його або здавати в оренду.

Басманний суд Москви продовжив термін арешту, накладеного на українську кондитерську корпорацію Roshen в російському місті Липецьк.

Про це повідомила прес-служба Roshen у понеділок, 11 березня, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що за клопотанням слідчого термін забезпечувального арешту, накладеного на 12 об'єктів нерухомості, продовжено до 13 червня 2019 року.

«Міра суду дозволяє фабриці експлуатувати арештоване майно, але забороняє продавати його або здавати в оренду. Під арештом продовжують перебувати склад готової продукції, чотири цехи, будівля підсобного корпусу, а також сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. метрів», - йдеться в повідомленні.

У Roshen нагадали, що з 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці зупинено виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім і склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовані. Українська продукція Roshen офіційно не імпортується на територію Росії з 2013 року.

Також повідомлялося, що в 2018 році Київська кондитерська фабрика Roshen збільшила чистий прибуток у чотири рази, порівняно з 2017 роком, до 11,1 млн гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: