Зведення ООС: порушень режиму припинення вогню не зафіксовано

Читать на русском
Ситуація на Донбасі протягом поточної доби, 10 березня, залишалася спокійною, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Ситуація на Донбасі протягом поточної доби, 10 березня, залишалася спокійною, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 березняСитуація на сході країни на 10 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських захисників.

Нагадаємо, що з початку доби, 10 березня 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі обстрілів з боку російських окупаційних військ не зафіксовано.

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 3 рази обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі. При цьому ворог двічі використовував заборонене мінськими угодами озброєння. Втрат серед українських військових 9 березня зафіксовано не було.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі протягом 9 березня перетнули 23,2 тис. осіб і 2,9 тисячі транспортних засобів.

Крім того, 9 березня українські військові затримали бойовика «ЛНР», який заявив про бажання перейти на бік України. У затриманого виявили автомат АК-74, військовий квиток «ЛНР», виданий в місті Алчевську, грошові знаки банку Росії, відпускний квиток, довідку про лікування в медичній роті військової частини Л 74347 та інші документи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: