Зведення ООС: ситуація на Донбасі 9 березня

Читать на русском
Від початку доби, 9 березня, в зоні операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі зафіксовано 2 порушення угоди про припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Від початку доби, 9 березня, в зоні операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі зафіксовано 2 порушення угоди про припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 березняСитуація на сході країни на 9 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляється, станом на 18:00 бойовики здійснили два ворожих обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил. При цьому ворог використовував заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, російські окупаційні війська з мінометів 120-го калібру обстріляли українських військових в районі населеного пункту Лебединське. Також з мінометів 120-го та 82-го калібру були обстріляні підрозділи Об'єднаних сил поблизу Кримського.

«Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає», - наголосили у відомстві.

Зазначається, що на обстріли противника українські військові відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі порушили угоду про режим тиші обстрілявши з мінометів позиції українських військових у районі міста Попасна.

Зазначимо, з опівночі 8 березня на Донбасі розпочала діяти угода про режим тиші, що було узгоджено підгрупою з безпеки Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: