Холодницький закрив справу «агентів» НАБУ

Читать на русском
Головний антикорупційний прокурор закрили справу щодо трьох співробітників Національного бюро про нібито провокацію хабара.
Назар Холодницькийфото: «Слово і Діло»

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький закрив кримінальне провадження за підозрою в провокації хабара «агентів» Катерини Сікорської і Сергія Тітєнкова, а також начальника підрозділу Національного антикорупційного бюро Бориса Індиченка.

Таку інформацію в коментарі журналісту «Слова і Діла» підтвердив сам Холодницький.

«Закрита мною 21 числа (лютого – ред.)», – зазначив керівник САП.

Раніше після прес-конференції директор НАБУ Артем Ситник у коментарі журналістам сказав, що з «агентів» НАБУ зняті всі звинувачення.

Нагадаємо, справу «агентів» НАБУ передали в управління внутрішнього контролю органу. Пізніше, у ГПУ підтвердили цю інформацію.

Як відомо, 29 листопада 2017 року «агента» НАБУ Тітєнкова затримали за підозрою в провокації хабара колишнього першого голови Державної міграційної служби Діни Пімахової. За інформацією самого НАБУ, їх працівники проводили спеціальну операцію в міграційній сфері, а саме щодо видачі внутрішніх паспортів та посвідок на проживання іноземцям без законних на це підстав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: