У Києві затримали групу наркоторговців із боєприпасами

Читать на русском
У Києві правоохоронці затримали групу з 5 осіб, які здійснювали незаконне виготовлення та збут прекурсорів в особливо великих розмірах.

У Києві правоохоронці затримали групу з 5 осіб, які здійснювали незаконне виготовлення та збут прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їхнього подальшого використання для виготовлення психотропних речовин.

У Києві правоохоронці затримали групу з 5 осіб, які здійснювали незаконне виготовлення та збут прекурсорів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в Facebook у понеділок, 4 березня, пише «Слово і Діло».

Так, за результатами обшуків у фігурантів провадження правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення прекурсорів та психотропних речовин, близько 4,4 кг фенілнітропропену, інші прекурсори в особливо великих розмірах, марихуану. Крім того, у зловмисників вилучили верстат для виготовлення патронів, більше 1 тис. перероблених патронів і куль, а також грошові кошти в сумі 1,7 млн ​​грн, здобуті злочинним шляхом.

«Зазначеним 5 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2, 3, ст. 311 КК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - повідомили в прокуратурі. Досудове розслідування триває.

Раніше в Кривому Розі затримали наркоділка з арсеналом зброї.

Також відзначимо, в Хмельницькій області затримали групу наркоторговців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: