Обвинувальний акт у справі Вишинського скерували до суду Києва

Читать на русском
Обвинувальний акт у справі Вишинського направлений до Подільського районного суду міста Києва.

Прокуратура Автономної Республіки Крим направила до суду обвинувальний акт стосовно головного редактора «РИА «Новості-Україна» Кирила Вишинського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури.

Прокуратура АР Крим 6 березня 2019 року направила обвинувальний акт в Подільський районний суд міста Києва.

«Сьогодні, 6.03.2019 року, прокуратура АР Крим за результатами досудового розслідування направила в Подільський районний суд м.Києва обвинувальний акт стосовно керівника незареєстрованої організації «РИА Новости Украина» для розгляду по суті», - йдеться в повідомленні.

Адвокат Вишинського Андрій Доманський повідомив, що о 17:00 5 березня прокурор відділу прокуратури АРК вручив його підзахисному обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування. О 13:00 в середу в Херсонському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг сторони захисту на продовження Вишинському терміну утримання під вартою.

Нагадаємо, Вишинського 9 березня етапують з Херсонського в Київське СІЗО. 5 березня Вишинському вручили обвинувальний акт. Далі матеріали справи передаються до суду.

Як повідомлялося, суд залишив під вартою Вишинського до квітня.

Зазначимо, Вишинського затримали в Києві в травні 2018 року, йому повідомили про підозру у ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Крім того, в ході обшуків у нього виявили російський паспорт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: