Стало відомо, коли етапують Вишинського

Читать на русском
Підозрюваного в державній зраді головного редактора РІА Новости Украина Кирила Вишинського 9 березня етапують з Херсонського в Київський СІЗО.

Головного редактора РІА Новости Украина Кирила Вишинського, підозрюваного в державній зраді, 9 березня етапують з Херсонського в Київський СІЗО.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 5 березня, повідомила Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова в Facebook.

«Москалькова запитала мене про Кирила Вишинського, оскільки хоче бути присутньою на судовому засіданні. Я відповіла, що Вишинський 9 березня буде етапований з Херсонського в Київський СІЗО», - зазначила Денісова.

Вона також додала, що 20 березня Касаційний кримінальний суд Верховного суду України повинен розглянути скаргу Вишинського про незаконність його затримання.

Раніше суд продовжив головному редактору РІА Новости Украина Кирилу Вишинському термін утримання під вартою до 8 квітня.

Нагадаємо, Вишинського за підозрою в державній зраді затримали в Києві 15 травня 2018 року внаслідок проведення СБУ обшуку в офісі видання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: