Вишинському вручили обвинувальний акт

Читать на русском
Головний редактор агентства РІА Новости Украина Кирило Вишинський 5 березня ознайомився з матеріалами справи щодо нього, вони передані до суду.

Головний редактор агентства «РІА Новости Украина» Кирило Вишинський 5 березня ознайомився з матеріалами справи щодо нього, вони передані до суду.

Як пише «Слово і Діло», про це у коментарі ТАСС заявив адвокат Андрій Доманський.

Україна наполягає на синхронному доступі лікарів до Гриба та ВишинськогоДенісова заявила, що українська сторона готова забезпечити доступ лікарів до обвинуваченого в державній зраді Кирила Вишинського тільки при можливості синхронного доступу лікарів до Павла Гриба.

Як зазначається, Вишинський ознайомився зі справою, і о 17:00 йому був вручений обвинувальний акт. Далі матеріали справи передають в суд.

«Швидше за все, справу буде розглядати один з районних судів Києва», - повідомив адвокат, додавши, що дата засідання поки не призначена.

Доманський нагадав, що в середу Херсонський апеляційний суд розглядатиме апеляцію на продовження арешту Вишинського, термін якого закінчується 4 квітня. Адвокати Вишинського проситимуть суд скасувати запобіжний захід Вишинському.

Нагадаємо, вчора уповноважений з прав людини в Російській Федерації Тетяна Москалькова заявила, що хоче відвідати судове засідання у справі головного редактора «РИА Новости-Украина» Кирила Вишинського.

Раніше Херсонський міський суд продовжив термін утримання під вартою директора «РИА Новости-Украина» Кирилу Вишинському до 8 квітня 2019.

Зазначимо, Вишинського затримали в Києві в травні 2018 року, йому повідомили про підозру у ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України та обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Крім того, в ході обшуків у нього виявили російський паспорт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: