У Києві на хабарі затримали заступника голови Держводагентства

Читать на русском
Посадовець отримав хабар за підписання договору на здійснення біологічної меліорації водойми.

Заступника голови Державного агентства водних ресурсів України затримали під час отримання хабаря 8 тис. доларів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган.

У Львові на хабарі затримали голову одного з управлінь меріїУ хабарництві викрили керівника одного з управлінь Львівської міськради. Чиновника затримали в кафе біля мерії.

Як зазначається, посадовець, займаючи особливо відповідальне становище, використовуючи свої службові повноваження, вимагав та одержав від представника юридичної особи неправомірну вигоду в сумі 8 тис. доларів за підписання договору на здійснення біологічної меліорації водойми - Бучанського водосховища (84 га), яке розташоване в с. Гореничі Києво-Святошинського району на Київщині.

Затримання здіснювали прокурори ГПУ спільно з прокурорами САП та оперативниками СБУ. Наразі проводяться обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного, а також готується клопотання про обрання щодо останнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з даними на офіційному сайті Держводагентства, заступником голови агентства є Павло Гвозденко, який був призначений на цю посаду у липні 2015 року.

Раніше СБУ викрила схему вимагання неправомірної вигоди в особливо великих розмірах, організовану посадовцями Міністерства екології та природних ресурсів.

Нагадаємо, у лютому правоохоронці затримали заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за вимагання та одержання хабара.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: