У Києві на хабарі затримали чиновника банку

Читать на русском
Правоохоронці затримали під час отримання хабаря начальника управління активами і майном збанкрутілого банку Хрещатик, а також цивільна особа.

Правоохоронці затримали під час отримання хабаря начальника управління активами і майном збанкрутілого банку Хрещатик, а також цивільна особа.

Про це у вівторок, 19 лютого, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що зловмисники затримані під час отримання хабаря в сумі 7000 доларів.

Як повідомляється, зазначені особи підбурювали керівника підприємства до надання неправомірної вигоди ліквідатору ПАТ КБ Хрещатик за укладення договору оренди нежитлових приміщень.

Сарган додала, що в операції з виявлення злочинної схеми брали участь оперативники Генпрокуратури, Нацполіції та СБУ.

Як відомо, банк Хрещатик віднесений до категорії неплатоспроможних 5 квітня 2016 року. Другого червня 2016 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів регулятор ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію цього банку.

Раніше СБУ затримала на Київщині поліцейського за хабар.

Нагадаємо, з початку лютого 2019 року Національна поліція викрила у хабарництві 34 чиновника, які отримали від громадян хабарів на суму понад 1,6 млн гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: