Інспектора прикордонної служби спіймали на хабарі

Читать на русском
Під час обшуку за місцем проживання прикордонника правоохоронці вилучили частину грошей, отриманих від протиправної діяльності.

Співробітники СБУ спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, за сприяння підрозділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону викрили в отриманні хабара військовослужбовця Харківського прикордонного загону.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу СБУ.

«Оперативники спецслужби задокументували, що інспектор відділу прикордонної служби вимагав у жителя Харківської області вісімсот доларів за невжиття заходів правового реагування при переправленні їм через кордон України на територію РФ підакцизних товарів поза прикордонно-митного контролю», - повідомляє прес-центр СБУ.

Під час обшуку за місцем проживання прикордонника правоохоронці вилучили частину грошей, отриманих від протиправної діяльності. Інспектору оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу і підготовку клопотання про відсторонення від посади.

Нагадаємо, в Києві на хабарі попався чиновник банку.

Також відзначимо, в Запорізькій області затримали на хабарі військового комісара.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: