РФ відправила до Керченської протоки бойові катери

Читать на русском
Кримський міст почали патрулювати бойові катери Росгвардії. Вони оснащені навігаційними і радіотехнічними системами для тривалих маневрів.

Бойові катери Росгвардії БК-16 заступили на охорону чорноморського узбережжя недалеко від незаконно побудованого Керченського мосту.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 5 березня, повідомляє прес-служба російського відомства.

«З Севастополя до Керчі перейшли високошвидкісні транспортно-десантні катери Росгвардії БК-16», - йдеться в заяві Росгвардії.

Зазначається, що катери успішно пройшли ходові випробування в окупованому Севастополі і заступили на «охорону» чорноморського узбережжя.

«Моряки Росгвардії на катерах БК-16 продовжать виконання службових завдань з охорони акваторій», - додали в російській прес-службі.

БК-16 при складних погодних умовах здатні виконувати маневри на швидкості до 80 км/год. Зазначається, що катери також оснащені навігаційними і радіотехнічними системами для тривалих маневрів.

Як повідомлялося, Чорноморський флот РФ в Криму було піднято за тривогою. Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту РФ були підняті за тривогою в рамках тактичних навчань у Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: