Чорноморський флот РФ у Криму підняли за тривогою

Читать на русском
Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту РФ підняті за тривогою в рамках тактичних навчань у Криму.

Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту РФ в анексованому Криму були підняті за тривогою в рамках проведення ротних тактичних навчань.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив офіційний представник флоту Олексій Рульов, повідомляє в понеділок, 11 лютого, «Інтерфакс».

«Підрозділи армійського корпусу ЧФ РФ були підняті за навчальною тривогою в межах початку проведення двосторонніх ротних тактичних навчань на полігоні Ангарський у Криму», - сказав Рульов.

За його словами, за задумом навчань, підрозділи берегової оборони повинні відпрацювати завдання із захоплення та оборони морського узбережжя з виконанням практичних артилерійських стрільб.

Відомо, що в навчаннях задіяні близько 500 чоловік, близько 100 одиниць військової і спеціальної техніки, а також літаки і вертольоти.

Раніше ракетні катери Чорноморського флоту РФ Набережні Челни та Івановець провели навчання з протиповітряної оборони за участю винищувачів.

У грудні 2018 року російські військові провели навчання в Криму із застосуванням дивізіону зенітних ракетних комплексів С-400 Тріумф. Маневри завершилися електронними пусками. Ними була вражена виявлена та супроводжена повітряна ціль умовного противника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: