РФ проводить стрільби біля Керченської протоки

Читать на русском
Російська Федерація закрила район в Азовському морі поблизу Керченської протоки для проведення стрільб впродовж 18-20 лютого 2019 року.

Російська Федерація закрила район в Азовському морі поблизу Керченської протоки для проведення стрільб впродовж 18-20 лютого 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Український мілітарний портал», посилаючись на власні джерела.

Анонсували українсько-американські навчання Sea BreezeУкраїнсько-американські навчання Sea Breeze – 2019 відбудуться на початку липня 2019 року. Вони заплапновані в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях та в північно-західній частині Чорного моря.

РФ закрила район у західній частині Темрюкської затоки, що розташована поблизу Керченської протоки і проводить там стрільби.

У ніч з 16 на 17 лютого росіяни проводили радіотехнічні навчання на виході з Керченської протоки у Чорне море. Метою навчань було виявлення координатів втраченої радарної цілі між Кіз-Аульським та Такільським радіотехнічними постами спостереження, що у південній частині Керченської протоки у Чорному морі.

Крім того, навчання відбувались у районі, де 25 листопада 2018 року Росія захопила українські екіпажі двох малих броньованих артилерійських катерів «Бердянськ» та «Нікополь» та буксиру «Яни Капу».

Раніше кораблі і катери морської охорони Держприкордонслужби і ВМС України спільно з армійською і тактичною авіацією і артилеристами зі складу Об'єднаних сил провели навчання на Приазовському напрямку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: