Гройсман назвав умову для призначення Супрун міністром

Читать на русском
Гройсман каже, що не може подати в парламент подання, якщо розуміє, що немає узгодження з коаліцією.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що внесе в парламент подання на призначення Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров'я, коли впевниться, що коаліція підтримає його.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на ефір «Прямого».

За його словами, в Уляни Супрун наразі лише одне обмеження – вона не голосує на засіданнях уряду.

«В чому питання? Питання в тому, що ми досі ведемо консультації з коаліцією. Я не можу подати в парламент подання, якщо я розумію, що немає узгодження з коаліцією. Коли я буду впевнений в тому, що ми на сто відсотків забезпечимо 226 голосів і коаліція це підтримає, я обов’язково це зроблю», - сказав Гройсман.

Як українці оцінюють медреформу: більш ніж половина пацієнтів не задоволені професіоналізмом лікарівЗраду чи перемогу принесла українцям медична реформа, спробували з’ясувати соціологи. Але наші люди, здається, ще остаточно не розібралися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суддя Окружного адміністративного суду Києва Сергій Каракашьян у четвер оголосив рішення за клопотанням Кабміну щодо скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Також, як стало відомо, суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, який має розглядати по суті справу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, взяв самовідвід.

Докладні підсумки двох років роботи Уляни Супрун у МОЗ – на нашій інфографіці.

Чи задоволені українці медреформою – за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: