В Луганській області затримали бойовика

Читать на русском
Затриманого підозрюють у співпраці з російсько-окупаційними військами, його доставлено до Біловодського відділу Національної поліції.

На одному з блокпостів Луганської області підрозділи Національної гвардії затримали чоловіка, який підозрюється у співпраці з російсько-окупаційними військами.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку операції Об'єднаних сил у Facebook.

Як повідомляється, під час перевірки документів за допомогою бази даних Нацполіції було встановлено, що чоловік підозрюється у причетності до збройних формувань Російської Федерації та підлягає затриманню.

«За даним фактом громадянина було затримано і доставлено до Біловодського відділу Національної поліції», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, раніше у Торецьку (Донецька область) прикордонники зі складу Об'єднаних сил затримали бойовика, який охороняв уламки збитого літака Boeing 777 рейсу MH17.

Від початку поточної доби, 3 березня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі зафіксовано 2 ворожих обстріли позицій українських військових.

Додамо, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на окупованій території Донбасу 22 реактивні системи залпового вогню «Град».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: