Ще один курорт набув державного значення

Читать на русском
Законом оголошено природні території Куяльницького лиману курортом державного значення та визначено конкретні межі округу та зон санітарної охорони.

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області підписав закон «Про оголошення природних територій Куяльницького лиману Одеської області курортом державного значення».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу президента України.

Повідомляється, що законом оголошено природні території Куяльницького лиману курортом державного значення та визначено конкретні межі округу та зон санітарної охорони.

Глава Одеської обласної держадміністрації Максим Степанов заявив, що вони мають намір залучати інвесторів й демонструвати перспективу. Також він впевнений, що Куяльник може стати курортом міжнародного рівня.

Каплін провалив обіцянку про те, що не дасть «віджати» санаторій «Лермонтовський» в ОдесіНардеп Каплін збирався рік утримувати санаторій Лермонтовський як свою приймальню, щоб не пустити туди забудовників. Але об'єкт передали Міноборони.

«Але для цього нам варто зосередитися на розвитку усього регіону», - підкреслив Степанов.

Нагадаємо, Верховна Рада оголосила Куяльницький лиман курортом державного значення. В тексті закону сказано оголосити природні території Куяльницького лиману Одеської області курортом державного значення - курортом Куяльник.

Додамо, народний депутат України, кандидат в президенти Сергій Каплін провалив обіцянку про те, що не дасть «віджати» санаторій «Лермонтовський».

Також, відзначимо, за даними порталу, будучи кандидатом на посаду міського голови Києва Віталій Кличко у своїй передвиборчій програмі пообіцяв сприяти розвитку програми «Турбота».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: