У санаторії під Києвом знову отруїлися діти

Читать на русском
У Київській області зареєстрований другий за тиждень випадок масового отруєння дітей – у санаторному закладі обласної ради Поляна в Баришівці отруїлися 17 осіб.

У Київській області зареєстрований другий за тиждень випадок масового отруєння дітей – у санаторному закладі обласної ради «Поляна» в Баришівці отруїлися 17 осіб.

Масові отруєння школярів: як захистити дітей та що робити із системою безпеки?21 травня в Миколаєві в школі розпилили невідому речовину, в результаті чого були евакуйовані близько 400 учнів. Сьогодні, 22 травня, в школі Харкова розпилили перцевий спрей. Про ситуацію та систему безпеки шкіл міркували експерти.

Про це в середу, 4 липня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на голову Київської обласної адміністрації Олександра Горгана.

За його словами, цей випадок стався 3 липня. Дітей у важкому стані немає.

«17 дітей. У них є ознаки кишкової інфекції. Їх відразу оглянули, поки вони ізольовані», – сказав Горган.

У санаторії відібрали змиви та інші необхідні матеріали для аналізу на визначення збудника інфекції. Також підготували місця на випадок погіршення самопочуття дітей.

Нагадаємо, 2 липня в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу «Славутич» у Київській області отруїлися 12 дітей, одна дитина перебуває в комі.

Раніше стало відомо, що на поминках у Хмельницькій області сталося масове отруєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: