Клімкін розповів про нові інструменти впливу на Росію

Читать на русском
Клімкін наголосив, що Росія грає із українськими моряками і політв'язнями перед виборами як з розмінною монетою і це заважає при тиску українських партнерів.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україна вивчає нові юридичні інструменти для того, щоб «притиснути Росію» для звільнення українських військовополонених моряків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення МЗС в Twitter.

Клімкін наголосив, що Росія грає із українськими моряками і політв'язнями перед виборами як з «розмінною монетою» і це заважає при тиску українських партнерів.

«Хочу сказати, що ми задіяли не тільки офіційні канали, а всі можливі церковні та інші. Тобто неофіційні канали. Все, що можливо, все, що ми маємо, все, що мають наші партнери, зараз задіяно. Росія буде противитися цьому, повторювати свою мантру про якісь судові процеси, це зрозуміло. Ми вивчаємо й нові юридичні інструменти, як притиснути Росію. У нас є ідеї. Найближчим часом ви про це почуєте, ми до цього готуємося і попереджати Росію сьогодні перед камерами звичайно не будемо», - сказав Клімкін.

Відзначимо, слідком РФ порушив кримінальне провадження на українських правоохоронців.

Також нагадаємо, поранених українських моряків обстежували в лікарні Москви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: