Волкер заявив про нові санкції проти РФ

Читать на русском
Спецпредставник США з питань України Курт Волер розповів, що США і ЄС визнали необхідність продовження санкцій проти РФ.

Америка і Євросоюз визнали необхідність продовження санкцій проти Росії.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив спецпредставник США з питань України Курт Волкер.

Україна потрапила в ТОП-3 країн, які шкодять РФ. Що змінили санкції?Україна увійшла в топ-3 країн за розміром завданого Росії збитку. Мінекономіки РФ оцінило нанесений Україною збиток в $775 млн. На першому місці - ЄС, на другому - США.

США і Європейський Союз визнають необхідність у подальших санкції відносно Росії. Про це повідомив спецпредставник США з питань України Курт Волкер, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

За його словами, США і Євросоюз стежать за ситуацією щодо дотримання прав людини в анексованому Криму.

«Ми дуже чітко і ретельно стежимо за ситуацією щодо дотримання прав людини в Криму. Також виважено стежимо за ситуацією з впровадженням санкцій. В тісній співпраці з партнерами з ЄС працюємо над тим, щоб і надалі підтримувати режим санкцій, пов'язаних із Кримом. Визнаючи, що вже п'ята річниця захоплення Криму, ми США разом з ЄС визнаємо необхідність у подальших санкціях», - повідомив Волкер.

Раніше повідомлялося, що ЄС знову продовжить і розширить санкції проти РФ. В Євросоюзі також вирішили включити вісім росіян у санкційні списки. Терміни запровадження додаткових санкцій поки не повідомляються.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: