Назвали вартість виставкового павільйону України в Дубаї

Читать на русском
На Всесвітній виставці Експо-2020 Україна представить пристрої та технології – витвори мистецтва та концептуальний смарт-одяг.

Державне підприємство «Експо-2020» 25 лютого оголосило тендер на будівництво павільйону України у Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) під час підготовки та забезпечення участі у Всесвітній виставці «Експо-2020».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Омелян планує створити Центр транспортних інноваційСказано 8 серпня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Висота будівлі становитиме 15 м, площа – 3 тис. кв м. Вона складатиметься з: технічних приміщень для персоналу (дві кімнати для переодягання, туалет та душова кімната для обслуговуючого персоналу, кімната для технічного обладнання, кімната -склад); ресторану (кухня та зал для відвідувачів до 80 осіб) місця для проведення ділових/культурних програм із урахуванням участі до 150 осіб; сходів і ліфта, у тому числі для осіб з інвалідністю; туалетів для відвідувачів (два туалети на першому поверсі, у тому числі для осіб з інвалідністю, два - на другому поверсі).

Замовник зазначив, що павільйон виконуватиме кілька функцій, зокрема, популяризуватиме Україну в контексті привабливості для інвестування, ведення бізнесу, залучення туризму і демонструватиме інноваційний та високотехнологічний потенціал України.

По закінченню «Експо-2020» всі задіяні в рамках заходів спеціалісти проведуть тур містами України.

«Експо-2020» - великий фестиваль, який проводиться в Дубаї, очікується, що він приверне мільйони відвідувачів в період свого відкриття з 20 жовтня 2020 року. Він триватиме до 10 квітня 2021 року.

Зокрема компанія Hyperloop Transportation Technologies (Hyperloop TT), яка розробляє надшвидкий транспорт нового покоління, збудує першу трасу в Абу-Дабі з метою її експлуатації в 2020 році.

Також Кабмін створив рекламний бренд України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: