На кір на Одещині захворіли поліцейські

Читать на русском
Через кір ввели карантин у відділенні поліції Савранського району Одеської області. У десяти співробітників діагноз підтвердився.

Через кір ввели карантин у відділенні поліції Савранського району Одеської області. У десяти співробітників діагноз підтвердився.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник начальника-відділу комунікацій національної поліції України в Одеській області Світлана Белецька.

Хворих на кір в Україні більше, ніж в усій Європі – ВООЗВ Україні понад 53 тисяч хворих, а у решті країн регіону загалом - трохи більше ніж 34 тисячі.

«У відділенні поліції Савранського району Одеської області карантин зняли 22 лютого, був він 20 та 21 лютого. Загалом було зареєстровано 19 хворих, з них діагноз кір підтвердили у десяти осіб», — сказала Белецька.

За її словами, станом на ранок 25 лютого на лікарняному з 19 осіб залишається дев’ять, решта одужали. Також з дев’яти, двоє на стаціонарному лікуванні.

Белецька зазначила, що під час карантину відділок працював.

«Це не той об’єкт, щоякий можна закрити повністю у дні карантину. Там цілодобово чергувала слідчо-оперативна група, патрульна поліція. Звісно, ці групи складалися зі здорових працівників відділу», — розповіла Белецька.

Нагадаємо, в Україні зменшився рівень захворюваності на кір на чверть.

Також у Львівській області триває спецоперація для підвищення рівня імунізації дітей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: