Кортеж президента Молдови Додона потрапив у ДТП

Читать на русском
У Молдові на Леушенській трасі в одну з машин кортежу охорони президента країни Ігоря Додона 22 лютого врізався легковий автомобіль. В аварії ніхто не постраждав.

У Молдові на Леушенській трасі в одну з машин кортежу охорони президента країни Ігоря Додона 22 лютого врізався легковий автомобіль. В аварії ніхто не постраждав.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-секретаря президента Карменом Лупей.

Як написала Лупей, автомобіль врізався в одну з машин охорони президента. За попередньою інформацією, уточнила прес-секретар, винуватець аварії - водій легкового автомобіля, що врізався в кортеж. Лупей написала, що він не врахував метеоумов і перевищив швидкість.

Президент Ігор Додон в Facebook повідомив, що він у безпеці і попросив прихильників, друзів і колег не спекулювати на тему аварії за участю автомобіля з його кортежу.

«Я в безпеці! Цього разу машина, в якій я їхав, не постраждала, проте пошкоджений автомобіль співробітників служби охорони. Прошу всіх колег, друзів, прихильників утриматися від спекуляцій на тему цього ДТП», - заявив Додон.

Додон пише, що напередодні виборів можуть виникнути різні теорії і сценарії, але пропонує вважати цю подію збігом невдалих обставин.

«Знаю, що напередодні виборів можуть виникнути різні теорії і сценарії, але давайте ми будемо вважати цю подію збігом невдалих обставин, які часом відбуваються в житті, нехай і частіше, ніж нам хотілося б. Я в порядку, зараз прямую на зустріч з громадянами. Впевнено рухаємося далі», - заявив Додон.

Раніше повідомлялося, що Додон вже потрапляв у ДТП у вересні 2018 року.

Також нагадаємо, Додон зробив жорстку заяву щодо США і ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: