У Білому домі назвали мету зустрічі Трампа та Кім Чен Ина

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин на саміті обговорять прогрес в денуклеаризації Корейського півострова.

Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин на саміті обговорять прогрес в денуклеаризації Корейського півострова.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на CNN.

У Білому домі заявили, що Трамп прагне домогтися «світлого і безпечного майбутнього для всіх жителів Корейського півострова». Також повідомляється, що Трамп і Кім Чен Ин проведуть зустріч тет-а-тет.

«Величезні можливості: президент Дональд Трамп прагне домогтися світлого і безпечного майбутнього для всіх жителів на Корейському півострові і в усьому світі. Мета саміту - подальший прогрес у виконанні зобов'язань, взятих двома лідерами (Трампом і Кім Чен Ином, - ред.) у Сінгапурі: зміна відносин, міцний і стабільний мир і повна денуклеарізація Корейського півострова», - йдеться у заяві Білого дому.

Раніше, державний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео заявив, що існує загроза відновлення Північною Кореєю ядерних програм. Також Помпео додав, що зараз денуклеарізація Корейського півострова залишається неможливою.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що другий саміт з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином пройде 27-28 лютого в Ханої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: