Розенблата запросили для надання пояснень до НАЗК

Читать на русском
Розенблата чекають у НАЗК для дачі пояснень за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів 25 лютого з 14.00 до 18.00 або 26 лютого з 16:00 до 18:00.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запросило для надання пояснень за ознаками можливого порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» народного депутата України Борислава Розенблата.

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Борислав РозенблатБорислав Розенблат вже обіцяв балотуватися до Верховної Ради наступного скликання, але за новий Виборчий кодекс голосувати не буде.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-служби НАЗК у Facebook в п'ятницю, 22 лютого.

Як зазначається, Розенблата чекають у НАЗК для дачі пояснень за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів 25 лютого з 14.00 до 18.00 або 26 лютого з 16:00 до 18:00.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд направив «бурштинову справу» щодо обвинувачених у корупції народних депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова до Печерського районного суду Києва.

Відзначимо, 19 червня 2017 в ресторані в присутності Розенблата затримали його охоронця з сумкою, де нібито був черговий транш у сумі 200 тис. дол., переданий агентом Національного антикорупційного бюро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: