Аваков заявив, що проти нього готуються провокації

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що проти нього готується ряд провокацій для того, щоб дискредитувати роботу поліції під час виборів-2019.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що проти нього готується ряд провокацій для того, щоб дискредитувати роботу поліції під час виборів-2019.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення в Facebook Авакова в п'ятницю, 22 лютого.

Вибори-2019: чи є загроза реваншу та чого потрібно побоюватисяСоціологія показує, що відкрита проросійська позиція не вітається суспільством. Більш того, антирейтинг РФ перевищує 50%.

Голова МВС розповів, що за «сценарієм» на його рахунку в Україні або Італії з незрозумілих джерел повинна «впасти» значна сума грошей в іноземній валюті - нібито за «оплату послуг МВС по прикриттю фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата». Він також зазначив, що гроші можуть бути російського походження.

«Коли такого роду провокації виходять від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні - це прийняти непросто. Однак, я припускав, що щось подібне може трапитися. І намагався бути до цього готовий. І готовий», - написав Аваков.

Також він підкреслив, що не піде на компроміси і не укладатиме таємних домовленостей ні з одним з кандидатів в президенти.

«На 54-й день виборчої кампанії в МВС до Національної поліції надійшло 1741 повідомлення про порушення. Всі без винятку отримали реакцію від правоохоронців. 77 кримінальних провадження, 401 адміністративний протокол. Статистика по фігурантам звернень така: БПП - 420, Батьківщина - 337, Самопоміч - 159, громадянських позиція - 124, Радикальна партія - 117», - додав Аваков.

Раніше СБУ оприлюднила розцінки сепаратистів на провокації в Україні.

Також нагадаємо, Аваков звинуватив штаби кандидатів в дестабілізації ситуації в країні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: