В ОБСЄ назвали причину вибухів у Донецьку

Читать на русском
Причиною вибухів в непідконтрольному Донецьку, які відбулися 18 лютого, стало спрацьовування безкорпусних вибухових пристроїв (невстановленого типу).

Причиною вибухів в непідконтрольному Донецьку, які відбулися 18 лютого, стало спрацьовування безкорпусних вибухових пристроїв (невстановленого типу).

Про це в середу, 20 лютого, повідомляє прес-служба спеціального моніторингової місії ОБСЄ, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 лютогоСитуація на сході країни на 19 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними спостерігачів, вранці того ж дня в Донецьку співробітники місії чули, щонайменше, два вибухи невизначеного походження (один із яких вони також бачили) орієнтовно в 100-150 м на південний схід від місця базування СММ на бульварі Пушкіна.

«У той же день команда СММ зафіксувала в цьому районі дві свіжі воронки приблизно в 100 м і 300 м на південь від місця базування місії. Неподалік від першої воронки, в двох метрах на схід від газорозподільної станції, спостерігачі помітили, що чотири цегли на східній стороні будівлі станції і східний схил даху, виготовлений із хвилястих листів, були пошкоджені», - відзначили в прес-службі.

У спецмісії також уточнили, що у другій воронки, приблизно в 7-8 метрах на північ від багатоквартирного будинку №70 на вулиці Кобозєва, вони бачили бруд і невеликі пробоїни з північного боку будівлі, а також відповідно бруд і камінчики на землі.

Нагадаємо, раніше сепаратисти заявили про три вибухи в центрі Донецька 18 лютого.

Раніше поліція провела рейди в Донецькій області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: