Школи у Львові масово закривають на карантин

Читать на русском
З середи, 20 лютого, в чотирьох школах Львова призупинили навчання через збільшення кількості хворих на грип та ГРВІ серед учнів.

У чотирьох школах Львова з середи, 20 лютого, призупинені заняття через спалах захворювання на грип і ГРВІ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Миколаєві 13 шкіл закрили на карантинУ міськраді Миколаєва також повідомили, що рівень захворюваності на грип та ГРВІ відповідно до епідемічного порогу становить 5%, всього захворіло - 3017 чоловік, в тому числі учнів шкіл - 824.

«У зв'язку з тим, що рівень захворюваності серед школярів на грип і ГРВІ зберігається, прийнято рішення призупинити навчальний процес у чотирьох навчальних закладах міста. У цих школах рівень відсутності учнів вищий за 20%. Призупинено навчання ще в одній школі міста, а саме в ЛДК ЗОШ №3 з 20 лютого по 22 лютого (включно)», - йдеться в повідомленні.

Також в мерії нагадали, що до 20 лютого (включно) призупинені заняття в гімназії Престиж, а до 22 лютого (включно) припинені заняття в школах №63 та №87 ім. Ірини Калинець, а також в одному класі школи №48.

Нагадаємо, раніше у Львові з 13 по 15 лютого тимчасово призупиняли навчання в 21 навчальному закладі освіти в зв'язку із захворюванням на кір, грип та ГРВІ значної кількості учнів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: