У ГПУ розповіли, коли Мангеру оберуть запобіжний захід

Читать на русском
Підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк глава Херсонсокго облради Владислав Мангер не має наміру виїжджати з країни.

Підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк глава Херсонсокго облради Владислав Мангер не має наміру виїжджати з країни.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його заяву в ефірі «112 Україна».

Правоохоронці проводять обшуки за місцем проживання МангераПравоохоронні органи проводять обшуки за місцем проживання голови Херсонської облради Владислава Мангера.

Мангер зазначив, що не був знайомий з Гандзюк і не перетинався з нею ані по роботі, ані в політиці. Він також заявив про готовність бути присутнім на допитах.

«Я відкритий для слідства, не збираюся нікуди їхати чи бігти», - додав Мангер.

Нагадаємо, сьогодні вранці прокуратура оголосила Мангеру підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів. У документі ГПУ також зазначено, що напад було викликано особистою неприязню до неї за протидію незаконній вирубці лісу.

Також стало відомо про обшуки в Мангера. Прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган зазначила, що правоохоронці вживатимуть заходів для доставки підозрюваного до Печерського районного суду Києва. Очікується, що завтра, 11 лютого, йому буде обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості виходу під заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: