Невиконані обіцянки кандидатів: Каплін забув вимагати відставки Реви

Читать на русском
Сергій Каплін обіцяв на Погоджувальних радах вимагати відставки міністра Реви. Але на першому ж засіданні забув про це.
Слово і Діло

Всі зареєстровані кандидати в президенти України вже подали свої офіційні програми і продовжують проголошувати публічно нові обіцянки, не зафіксовані на папері. Оскільки деякі з них вже обіймали високі посади, а «Слово і Діло» багато років стежить за виконанням всього обіцяного політиками і чиновниками, за кілька тижнів до виборів ми вирішили нагадати провалені зобов'язання учасників президентських перегонів.

На цей раз згадаємо, як Сергій Каплін обіцяв вимагати відставки міністра соціальної політики Андрія Реви. Нардеп запевняв, що буде піднімати це питання на кожній Погоджувальній раді і під час своїх виступів у Верховній Раді.

«Якщо депутати не знаходять аргументів, чому ми повинні залишити Реву на посаді, то ми повинні одноголосно його прибирати. Я буду вимагати на кожній Погоджувальній раді, у всіх своїх виступах у Верховній Раді, а я – один з найактивніших нардепів, які захищають позицію простих людей, всюди на телебаченні. Якщо знадобиться, будемо виводити на вулиці профспілки вимагати відставки Реви», – розповів Каплін 11 вересня минулого року.

Але про своє зобов'язання кандидат в президенти забув дуже скоро. Чергова Погоджувальна рада відбулася 1 жовтня, проте в ході неї Каплін ні слова не сказав про необхідність відправити Реву у відставку.

«Слово і Діло» попереджає: більшість гарячих і красивих промов будь-якого кандидата в президенти згодом можуть перетворитися в невиконані обіцянки.

Раніше ми писали про те, що Юлія Тимошенко вже тричі обіцяла внести закон про опозицію, і два рази цю обіцянку вже провалювала.

Також нагадуємо, що в розділі «Політики» на сайті «Слово і Діло» ви можете знайти всі попередні обіцянки політиків, які вас цікавлять: не тільки провалені, а й виконані, і ті, які поки знаходяться в процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: